Buddingen tilbage på bordet

Præsenteres af Hahnemanns Køkken København

Genopdag den dirrende dessert og lær alle teknikkerne bag en ægte budding, der både imponerer og bringer barnlig glæde til dem, der får den serveret.

På dette kursus har vi lokket kogebogsforfatter og buddingentusiast Marie Holm, til at afsløre alle hemmelighederne bag de dirrende dessertbuddinger, der på køkkenfransk går under navnet crème bavaroises. Smukke, statueagtige cremekunstværker, som ligner noget, der ikke er menneskeskabt … lige indtil en eller anden ryster i fadet, og buddingen vågner dirrende til live!

Kurset er for dig, der elsker cremedesserter som mousser og fromager, og som har lyst til at kende håndværket bag deres glemte moder: Buddingen. Vi skal lære kunsten at frembringe både klassiske og utraditionelle buddinger – Vaniljebudding med frugtsovs, Maries signaturbudding; Saltkaramelbudding med saltkaramelsovs og karamelpopcorn og den smukke marmorerede blåbær-citronbudding (på svenske blåbær fra fryseren, så vi kan få c-vitaminer i den kolde tid). Vi skal lære teknikkerne bag dem, vi skal lære at vende dem helt og sikkert ud, og vi skal pynte dem på en smuk og naturlig måde.

Vi slutter selvfølgelig kurset af med at smage på de dirrende dejligheder.

Hvad lærer du?

Du bliver fortrolig med de dirrende dessertbuddinger, der på køkkenfransk går under navnet crème bavaroises.

Du lærer teknikkerne bag basiscremer, der ikke skiller eller brænder på

Du lærer principperne bag parfumering af buddingcremer, så du selv kan udvikle buddingmageriet videre derhjemme og kreere dine helt egne variationer.

Du lærer hvordan du med sikker hånd, kan ryste en budding ud af sine støbeform

Du lærer at pynte buddingen naturligt med bær, blomster eller skinnende gelé

Masterclass med Marie Holm, madjournalist, kogebogsforfatter, redaktrice og radioformidler – bl.a. kendt fra Radio 24/7.

Der vil blive serveret the og kaffe ved ankomsten, og 1 glas portvin til buddingen.

Dette er en Master Class, så Marie Holm vil have buddingerne lavet på forhånd, og fortælle indgående om processen.

Adresse: Hahnemanns Køkken, Sankt Kjelds Plads 14, 2100 København

Læs mere på: hahnemannskoekken.dk/madkurser/
onsdag 27. feb. 2019 kl. 17:00 - 21:00
á 495,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223