California Wine Weeks 2020 på SuRi byder på 2 uger med en 2 retters menu med 2 tilpassede ypperlige amerikanske vine.
Restaurant SuRis køkken er baseret på lokale og lækre råvarer i sæson fra egnens mange dedikerede leverandører, og husets integrerede fiskeforretning, tilberedt på Molteni komfuret i det åbne køkken. Maden serveres i smukke, maritime og afslappende omgivelser, med fantastisk udsigt til store vidder og havnemiljøet.
Menu
Snacks
3 slags
Brød
2 slags hjemmebagt brød, rørt smør
Forret
Hummer
tomat, friskost, estragon
1 glas
La Crema, Chardonnay, Monterey, 2016
Hovedret
Prime-rib af oksehøjreb
løgringe, fritter, sprød salat, Sauce Bearnaise
1 glas
La Crema, Pinot Noir, Monterey, 2016
Pris pr. person
500,-
(ekskl. gebyr)