Eksklusiv Champagne Dinner med Charles Philipponnat på Pasfall i Odense
Præsenteres af Løgismose
Oplev Charles Philipponnat fra Champagne Philipponnat til en storslået Champagne Dinner torsdag 23. maj, når han gæster Pasfall i Odense.
Efter omfattende investeringer er Maison Philipponnat nu på en rejse ind i superligaen, og den internationale interesse for huset er vokset eksplosivt de seneste år. Manden med visionerne er Charles Philipponnat, hvis familie har dyrket druer i Champagne siden 1600-tallet inden Pierre Philipponnat grundlagde selve champagnehuset i familiens navn i 1910.
Charles gæster Danmark i maj, og i den forbindelse inviteres du til en eksklusiv middag på Pasfall, hvor vi kommer helt ind til kernen af Philipponnats imponerende portefølje. Med base i Mareuil-sur-Ay er der fokus på Pinot Noir og denne drues evne til at danne base for Champagne, der egner sig fremragende til mad – denne aften udforsket i kombination med Thomas Pasfalls klassiske køkken.
Snacks:
Champagne Royale Réserve Brut NV - Philipponnat - Mareuil sur Aÿ
Menu:
Stegte hvide asparges med citron & brunet smør
2008 Champagne Grand Blanc de Blanc Extra-Brut - Mareuil sur Aÿ – Magnum
Jomfruhummer, nye kartofler & ramsløg
Champagne Royale Réserve Rosé Brut NV - Mareuil sur Aÿ
Letrøget pighvar med muslingebouillon & persille
2012 Champagne Blanc de Noirs Brut - Mareuil sur Aÿ
Vagtel-ballotine med brisler & morkel-sky
2007 Champagne Cuvée 1522 Rosé Extra Brut - Philipponnat - Mareuil sur Aÿ
Rabarber i lag med dehydreret hvid chokolade, ymersorbet & verbena
Kaffe og the
Adresse: Brandts Passage 31, 5000 Odense