Champagne og sorbet

Præsenteres af Winterspring

Nyd en udsøgt servering med æble, kamille og husets champagne i Wintersprings dessertbar. Barens dygtige kokke byder velkommen mellem 16.00-18.00, hvor holdet vil tilberede og servere dessert lavet på vores egen æblesorbet, kamille marengs, hvid chokoladecreme, æblepuré med kamille og champagne. Stil spørgsmål hvis du er nysgerrig og lyt til sprøde toner der spiller i anlægget.

Om Winterspring æblesorbet:

Winterspring æblesorbet har vundet danske og internationale priser for smag og konsistens. Sorbetten er lavet på kun fire økologiske ingredienser, hvilket er helt unikt for sorbet. Smagen er ren og frisk og egner sig perfekt sammen med champagne.  

Om Champagnen:

Husets champagne er fra huset Pierre Moncuit. Huset blev etableret i 1889 af Pierre Moncuit og hans kone Odile Moncuit-Delos.

Nicole Moncuit overtog i 1977 vindyrkning og kælderarbejde, og hendes bror Yves tager sig af det forretningsmæssige. Næste generation er repræsenteret ved Nicoles datter Valérie Charpentier, som er meget engageret i huset og produktionen. 

Champagnens karakteristika er blød, raffineret og læskende og med noter af citrus, gult æble, kvæde og hvid fersken. Champagnen er en Blanc de blancs og lagres ca. 20 måneder inden degorgement. Markernes sydlige beliggenhed er med til at give denne champagne sit milde og indtagende karakteristika.

Winterspring hold af kokke er ledet af køkkenchef Emil Eshardt der kommer med erfaring fra AOC og Søllerød Kro og med sit team af dygtige kokke har han skabt et menukort på særdeles højt niveau. 



Adresse: Winterspring, Store Strandstræde 16, 1255 Copenhagen

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.