Cofoco julefrokost i Brøndsalen

Præsenteres af Cofoco & Jacobsen

Grib muligheden for at få set din familie, din bedste ven eller skakklubben når Cofoco afholder julefrokost i Brøndsalen på Frederiksberg. Vi stiller op med en stor julebuffet med alt fra julesild til andelår og naturligvis Ris á la mande med mandelgave!
Brøndsalen er dækket festligt op med langborde og rigtig julestemning!
Du har bordet i 2 timer og kan besøge buffeten så ofte du vil.

Til maden får du en 750 ml. Jacobsen Jule Bock til at skylle julemaden ned med.

Fri julebuffet og en Jacobsen Jule Bock
250 kr. pr. person

Julebuffet den 14. december 2013 i Brøndsalen

Lakserillette
På norsk varmrøget laks, bagt Østersølaks toppet med frisée salat

Julesild
Sild i krydret lage med kapers og syltede rødløg

Fransk landpaté
Med sennep og cornichoner

Hjemmerørt hønsesalat
Med røget bacon, estragon og ristede svampe

Confiterede andelår
Med pigeonæbler, timian, franske svesker og sort peber

Langtidsbraiseret svinebryst
I mørk porter, honning, sauce og syltede blommer

Confiterede kartofler
Små ristede kartofler i andefedt og timian

Rødkålssalat
Sprød kålsalat, gule rosiner og valnødder

Ris á la mande
Klassisk ris á la mande med mandler og kirsebærsauce

Rugbrød, langtidsbagt surdejsbrød fra Cofocos eget bageri og fransk smør

Hertil Jacobsen Julebock, vand og kaffe.
- Naturligvis byder vi også på en snaps til dem der ønsker!


250 kr. pr. person

Praktisk info.
1 stk. 750 ml. julebock pr. person. Kan byttes til et valgfrit glas vin, eller 2 stk. sodavand (spørg tjeneren)

Julebock er en mørkebrun maltfyldig bock med en cremet skumkrone. Smagen er præget af gavmild maltsødme med lette brændte noter og en fin balanceret efterbitterhed. Duften er domineret af malt og karamel med strejf af mørk chokolade og kaffe.

Adresse:
Brøndsalen
Frederiksberg Runddel 0,
2000 Frederiksberg

Alle gæster placeres ved store rundborde eller langborde.

Adresse: Frederiksberg Runddel 0, 2000 Frederiksberg

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.