Under Copenhagen Beer Week, har vi sammensat en 4 retters frokostmenu og dertil 4 danske øl.
Frokost menu:
- Karrysild med blødkogt æg og karse
- Friteret rødspættefilet med remoulade og citron
- Pariserbøf med klassisk garniture
- Citrontærte med yuzu og blød marengs
Øl menu:
- Beer Here, Pale Ale, "Hippie Juice", Flaske 33cl
- Ebeltoft Gårdbryggeri, IPA, "Wildflower", Fad'l 40cl
- Mikkeller, Vienna Lager, "Iskold Classic", Fadøl 40cl
- Mikkeller, Session Pale Ale, "Mikkeller x Palægade", Fadøl 25cl
Det er muligt at tilkøbe en akvavit-parring på selve dagen.
Pris: 725 kr. + gebyr
NB! Book bord her: https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/book/index/2571/2. Du har bordet i 2 timer.
En del af Copenhagen Beer Week
Arrangementet er en del af Copenhagen Beer Week, en årlig tilbagevendende øl-festival i København og omegn. I 9 dage fra den 3. – 11. september samler vi de absolut bedste danske bryggerier, barer, restauranter, øl-nørder og kulturinstitutioner for at hylde de danske øl-traditioner.
Følg Copenhagen Beer Week her:
Facebook
Instagram