Dagens Hverdagsmenu

Præsenteres af AAMANNS 1921

Fortvivl ikke over hverdagens aftensmad eller den afslappede hverdagsmiddag med venner og familie sommeren over. Vi tilbyder "Dagens Hverdagsmenu" bestående af 3 retter Chef's Choice.

Tirsdage, onsdage og torsdage aftener får du tre serveringer for kun 250,- pr. person.

Menuen varierer og fastsættes dagligt af køkkenchefen med reference til det aktuelle menukort.
Du kan se menukortet via linket nederst siden og få en fornemmelse for hvilke råvarer fra sæsonen, køkkenchefen er inspireret af. Et udpluk fra kortet vil blive anvendt til dagens menu.

~~~~~~~~~~~~

Magiske madoplevelser kræver magiske omgivelser, og på Aamanns 1921 bliver vores gæster mødt med højt til loftet, rene linjer, lyse materialer, et fantasifuldt terrazzogulv og store messinglysekroner. Indretningen lå ikke lige for, da vi begyndte den omfattende renovering af de historiske lokaler. Mest overraskende var det, at underetagen tilbage fra 2. Verdenskrig er registreret som offentligt beskyttelsesrum. For første gang siden krigen tages underetagen aktivt i brug og fungerer på Aamanns 1921 som en integreret del af restauranten, til private møder og selskaber samt til fremstilling af bl.a. kryddersnaps.

Til frokost på Aamanns 1921 får du smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger. Der er fokus på gode håndværksøl og et stort udvalg af vores egne hjemmelavede akvavitter, juice og cocktails.

Aftenen baserer sig på klassiske danske retter, som vi har skabt med fokus på stor velsmag, overraskelse og skarpt gastronomisk håndværk.

Adresse: Niels Hemmingsens Gade 19-21, 1153 København K

Læs mere på: https://aamanns.dk/aamanns-1921/

Der er ingen ledige datoer og restauranter


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223