Smag hvor skønt, godt og forskelligt dansk honning er, og lær om Danmarks landskab og honningtradition. Honning kan være flydende, cremet, mild, kraftfuld og syrlig – honning er meget mere end bare sød. Du bliver klogere på bier, blomster og honning.
Det hele foregår i den gode, hyggelige, lokale madbutik “Byens Landhandel” på Nørrebro. Smagningen foregår på engelsk.
Efter smagningen får du kaffe og en bolle.
Velkommen,
Katrine & Rikke
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.
Katrine Klinken er kok, kogebogsforfatter og har arbejdet med honning i mange år. Kom og lær om bier, blomster og honning. Katrine vil guide igennem honningsmagningen på engelsk.
klinken.dk
honningklinken.dk
Instagram.com
Rikke er ejer af den hyggelige Byens Landhandel i Ægirsgade. Hun bager gode surdejsboller til morgenkaffen.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev