De stærkeste samarbejder mellem industri og gastronomi

Præsenteres af Copenhagen Cooking og Food & Bio Cluster Denmark

Danmark har nogle af verdens bedste kokke, der er verdenskendte for sublime måltider. Samtidig har danske fødevarevirksomheder den gule førertrøje i innovation, fødevaresikkerhed og stabilt, højt kvalitetsniveau. Men er vi gode nok til at bruge hinanden? ?

Det er spørgsmålet, når Copenhagen Cooking sammen med Food & Bio Cluster Denmark inviterer kokke, virksomheder og købmænd til netværksarrangement om samarbejdet mellem industri og gastronomi.

Det foregår mandag den 7. november hos Dansk Industri i København. Det er gratis at deltage.

Glæd dig til at møde:

  • Martin Marko Hansen, head of innovation and sustainability hos Foodpeople 
  • Bo Lindegaard, innovation manager hos Royal Unibrew
  • Rasmus Munk, CEO hos Alchemist
  • Mette Johnsen, project director hos Alchemist
  • Emil Vang, partner i Nordic Ethanol 

Program

  • Kl. 13.00 Velkomst og præsentation af alle deltagere?

  • Kl. 13.45 Fødevarespild og upcycling. Hvordan bliver gammelt brød til lækker is i et samarbejde mellem kokke og virksomheder?
    Martin Marko Hansen, head of Innovation and sustainability hos Foodpeople

  • Kl. 14.00 Netværk og smagsprøver på udvalgte produkter

  • Kl. 14.30 Hvordan skaber man spændende madoplevelser, der styrker kerneproduktet? 
    Bo Lindegaard, innovation manager hos Royal Unibrew

  • Kl. 14.45 Fødevareinnovation med en af verdens mest innovative restauranter.
    Rasmus Munk, CEO & Mette Johnsen, project director hos Alchemist

  • Kl. 15.15 Netværk og smage på udvalgte produkter

  • Kl. 15.45 Det nye produkt på markedet
    Emil Vang, partner i Nordic Ethanol

  • Kl. 16.00 Netværk og smagsprøver

  • Kl. 16.30 Tak for i dag


Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Med venlig hilsen
Copenhagen Cooking og Food & Biocluster Danmark

Vær venligst opmærksom på, at:

  • Vi forbeholder os retten til at opkræve et no show fee på 500 kr., da vi har begrænset antal pladser og stor efterspørgsel.
  • Er du forhindret, så skriv senest to dage før til Ida Maria Kampmann på idamaria@thefoodproject.dk. Vi gør det blandt andet for at undgå madspild. 

Når du deltager i dette event, vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. 



Adresse: H. C. Andersens Blvd. 18, 1553 København

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.