Grambogård tager turen til Kødbyen, hvor de med fokus på skæve udskæringer, viser det berømte kalvekød frem.
Niels Beier fra Gambogård og Karsten Bøttker fra Dagrofa Foodservice, vil udskære dele af kalven live foran publikum og samtidig fortælle den gode historie om, hvorfor kalv fra netop Gambogård er så unikt. Sammen med de dygtige kokke på Scandic Kødbyen, kreeres der en lækker menu, som bliver indtaget i de rustikke rammer i den historiske Kødby, hvor dyrene tidligere havde deres faste gang.
I tilfælde af regn, afholdes eventet i Scandic Kødbyens konferenceafdeling.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.
Aperitif
Aperol Spritz
Snacks
Serveres under udskæring af kalven
Hjemmelavet charcuteri a la Bresaola, Lomo & Coppa fra Grambogaard
Kalveterrin med hjemmesylt
Friterede kalvebrisler
Forret
Mør tatar på saltet kalveinderlår med pebermayo, grillede løg, karse & croutoner
Hovedretsbuffet
Helstegt kalveskank serveret på ben
Cote'd pork med sprød svær
Nye kartofler med urtesmør
Grillet sommergrønt
To sommersalater
Hjemmebagte surdejsboller med pisket smør
Dessert
Donut – vaniljeis – solbærsirup
- karamelliseret bacon skåret fra cote'd porc'en
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev