Den Ultimative Thali! Den fulde indiske oplevelse

Præsenteres af Sana Quidwai

Kom med til den ultimative thali - et sammensat og uforglemmeligt indisk måltid, hvor der skabes fællesskaber på tværs af maden. Lad dig inspirere og smag på indisk kulturhistorie formidlet og eksekveret af kok Sana Quadwai.  

Denne aften byder på et autentisk indisk måltid som er meget lig det mange indiske fællesskaber samles om. 

Aftenen menu er omhyggeligt sat sammen for at vise et udvalg af vegetariske og veganske retter, som er fyldt med aromatiske krydderier, friske ingredienser og smage, der får mundvandet til at løbe. Det er alt fra smagfulde karryretter til linseanretninger, som hver repræsenterer et element af thali. 

Der er kun 15 billetter til salg til denne aften, så man skal være hurtig!

Din vært
Chef Sana Quidwai er en talentfuld indisk kok, der for nyligt er flyttet fra Dubai til København. Hun tager al sin gode ekspertise og passion for mad og den kulinariske scene med sig og arbejder i øjeblikket hos den anerkendte restaurant Ark Collection - Beyla by Souls, en bæredygtig og vegansk restaurant.

With a wealth of experience in renowned establishments, Chef Sana has honed her skills in crafting exquisite dishes for discerning guests. Having worked at prestigious restaurants such as Prime 68 at the J W Marriott Marquise in Dubai, UAE, her attention to detail and mastery of high-quality cuisine have earned her recognition among her peers.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


menu

Forretter
Khandvi Rolls: Bløde grahamsbrød | revet kokos og karryblade
Dahi Vada: Stegte linse frittere | cremet yoghurt og tamaring chutney
Mini Samosa Chaat: Sprøde samosaer | curry på gule ærter

Hovedret
Amritsari Langar Wali Dal: Hele sorte bønner og kikærte ‘Dal’ | spidskommen, tomater og løg
Gujarati Kadhi: Sur-sød kærnemælksmiksre | grønne chilier, ingefær og kanel
Bharwa Bhindi: Sauterede Okra ‘Bhindi’ | knuste krydderier og ‘Garam Masala’ fyld
Kashmiri Dum Aloo: Simrede baby kartofler | gul sauce
Palak Paneer: Frisk spinak, løg og krydderier | indisk hytteost ‘Paneer’

Desserter
Moong Dal Halwa: Ristet gee i ‘Moong’ linser | Tørret frugt og nødder
Chennar Payesh: Ostedumplings | kondenseret mælk tilsmagt med saffron

Brød & tilbehør
Methi Paratha: Fladbrød | Fenugreek blade og krydderier
Rajasthani Khooba Roti: Fladbrød | ren ghee
Assorted: Papadam | grøn salat | pickles | chutneyer



Adresse: Kitchen Collective, Slagtehusgade 11a, 1715 København V

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.