Eee Gee (akustisk)

Præsenteres af Under Himlen

Eee Gee er tilbage med nye toner, der efterfølger hendes anmelderroste debutalbum Winning fra sidste år. Hun har netop udgivet den dansable single “Perfect 10”, hvor hun har teamet op med den australske funk-mester Harvey Sutherland.

Sangerinden havde et ekstremt tempofyldt 2022 med udgivelsen af debutalbummet, der høstede nomineringer til Årets håb ved Steppeulven og Årets talent ved Carl Prisen og ikke mindst en hektisk festivalsommer. Og hun startede 2023 på ekstatisk vis med et udsolgt show i Store VEGA.

Debutalbummet, Winning, blev druknet i positive vendinger og ren stjerneregn fra anmelderne. Med hits som ”Killing It”, ”Favourite Lover” og ”Bad Person” spillede albummet sig ind på flere lister over årets bedste album i 2022.

Eee Gee giver en akustisk koncert under bøgetræernes kroner på Kilden i Dyrehaven. Inden koncerten kan man købe Kildens gode grillmenu.

Under Himlen er en kulturfestival arrangeret af Madkastellet på en række scener i historiske omgivelser i og omkring København: Dyrehaven, Brede Værk, Axeltorv, Kødbyen og Langelinie. 

 Adresse: Kilden, Dyrehaven 7, 2930 Klampenborg

Læs mere på: underhimlen.dk

UNDER HIMLEN er en festival arrangeret af Madkastellet på en række scener i historiske omgivelser i og omkring København:   Dyrehaven, Brede Værk, Axeltorv, Kødbyen og Langelinie.
 
I løbet af foråret og sommeren 2023 vil vi samle mennesker i en løbende festival, hvor musik, samtaler, film og mad i magiske omgivelser under sommerhimlen bliver omdrejningspunktet. Specifikt er det stederne Peter Liep´s Hus, Kilden, Slusegården på Brede Værk, Restaurant MARK, Langelinie Pavillonen og Den grønne kødby.

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.