Eksklusiv Michelin & Vinoplevelse på Kokkeriet

Præsenteres af PaTrio Vin

En Winemakers Dinner med Dúzsi Tamás Winery på Michelin Restaurant Kokkeriet er en eksklusiv mad- og vinoplevelse på et højt gastronomisk og vinøst niveau.

Mød en af Ungarns mest berømte og bedste rosé- og rødvinsproducenter – Tamás Dúzsi til en intim og unik smagning. Vingården finder man i Szekszárd, der ligger på samme breddegrad med den kendte fransk Cotes du Rhone. Szekszárd område er Ungarns ældste og en historisk verdenskendt vinregion.

Tamás Dúzsi har modtaget titlen som årets bedste vinproducent i 2014 og hans vine rejser verden rundt og opnår fremragende anerkendelser – 35 medaljer for rosévine fra le Mondial du Rosé World Championship i Provence. Flotte priser fra Mudus Vin, Vinalies Internationales Paris, VinAgora, Citadelles du Vin.
Sidst men ikke mindst, har Tamás Dúzsi vundet guld medaljen for hans helt unikke rødvin 2009 Görögszó (Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc) på Challenge International du Vin 2015 – Ungarsk vin på første plads for første gang i vinhistorien!

I køkkenet har Morten Krogholm sammensat en særdeles spændende menu med 13 serveringer, der matcher de 13 fremragende ungarske vine.
Der vil blive smagt på de bedste vine fra Tamás Dúzsi Winery, også vintage og årgangsvine.

EN EKSKLUSIV MAD- OG VINOPLEVELSE, DU ALDRIG GLEMMER!

Adresse: Restaurant Kokkeriet, Kronprinsessegade 64, 1306 København

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223