En fest for de danske Bobler
Præsenteres af Dansk Vincenter & The Food Agency
Mousserende vin er det nyeste skud på den danske vinstamme og i maj måned i år har de fået et dansk navn: Bobler.
Kom og være med til at fejre boblerne og det nye navn, når Nordlund og The Food Agency inviterer til en hyggelig og uformel gastronomisk oplevelse i stemningsfyldte omgivelser i vingården.
Her fejres vinene og navnet på den bedste måde - ved at parre dråberne med danske råvarer i en skræddersyet menu, som sammensættes behændigt af Kim Mühlhahn fra The Food Agency.
Den unge økologiske vinbonde Miriam Arcerito skænker desuden smagsprøver af vine som hidtil ikke har været offentligt tilgængelige. Der er tale om nogle af Dansk Vincenters første Mousserende vine og under smagningen vil der være mulighed for at høre mere om dansk vin og omlægning til økologi.
Aftenen starter kl. 17.00 med en introduktion, et velkomstglas og snacks.
Kl. 17.30 bydes I til bords – vi sidder 6-8 pr. bord.
Menuen er:
Ceviche af torsk med verjus, saften af de grønhøstede, umodne druer, og peberrod
Makrel med beurre blanc og havtorn
Cremet majssuppe
Bobler: ”2014 Festivo sec” Nyholmgård, druer: Orion og Mertzling
Sprødstegte grisetæer med fermenteret aspargesmayonnaise
Oksebryst, kartofler i sennepsfrø, spidskål
”2012 Nordlund Mousserende” Dansk Vincenter, druer: Rondo og Leon Millot.
Malt/valnød cheescake med rugbund
”Rös Muscaris” Dyrehøj vingård, druer: Muscaris og Johanitter.
Kaffe og te
Råvarerne er som vanlig mest økologiske og fra producenter, som vi ved, holder baren højt.
Adresse: Byvej 55, Avedøre Landsby, 2650 Hvidovre