Fabrikken på COPENHELL 2019

Præsenteres af COPENHELL

Fabrikken slår dørene op til kendte danske klassikere – dette kan nydes til tonerne af lækker dødsmetal og masser snaps!
Du finder naturligvis det bedste af det danske; dødscocktail med rejer, frikadeller med tilbehør, wienerschnitzel, Biksemad, rødgrød med fløde og meget mere… og alt sammen lavet med fucking meget kærlighed!

Book bord her på siden for at sikre dig plads på fabrikken!
Du kan forudbestille og betale for en lækker tre-retters menu, mens øvrige a la carte retter samt frokost og drikkevarer først bestilles, når du sidder til bords.

Velbe-fucking-komme!


Slå dig løs i de danske klassikere:

• Dødscocktail med rejer, tusind øers dressing og caviart 60 kr.
• Sildetallerken – karry, hvide og porre sild, med lunt rugbrød og behørigt tilbehør 60 kr.
• Tre håndmadder (kokkens valg) også vegetarisk 55 kr.
• Rørt tatar med behørigt tilbehør (fås også med fritter) 55 kr. (80 kr.)
• Klassisk pariserbøf 125 kr.
• Hjemmelavede frikadeller med surt, sovs, kartofler (vegetarfrikadeller fås også) 135 kr.
• 250 gr. Hakkebøf, bløde løg, spejlæg, syltede agurker, rødbeder, sovs og kartofler 145 kr.
• Wienerschnitzel af kalv med brasede kartofler, ærter, dreng og smørsauce 150 kr.
• Paneret fiskefilet med grillet citron sauce, kapers/peberodssmørsauce, dild kartofler 120 kr.
• Biksemad med 2 stk. spejlæg og bearnaise 135 kr.
• Velhængt bøf serveret med håndskårne fritter og hjemmerørt bearnaise 175 kr.
• Camembert Frites med solbærmarmelade og ristet rugbrød 50 kr.
• Gl. dags æblekage 50 kr.
• Rødgrød med fløde 45 kr.
• Hjemmelavede vafler med is, karamel og friskebær 60 kr.
• Dagens ret torsdag: Mørbradgryde med pølser og ris 99 kr.
• Dagens ret fredag: Boller i karry med ris og mangochutney 99 kr.
• Dagens ret lørdag: Krebinetter med stuvede grøntsager og kartofler 99 kr.

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.