Fermentering

Præsenteres af Meyers Madhus

Lær en ældgammel teknik, og få sauerkraut, koreansk kimchi, kombucha, hjemmebrygget ingefærøl, eddike, modnede pølser og andre lækkerier på repertoiret.

Fermentering har været anvendt siden tidernes morgen, og er i dag en af de mest populære metoder i det ny nordiske restaurantkøkken. Fermentering er elsket verden over, som konservering, som smagsgiver og som en mulighed for at berige vores dagligdag med nye spændende smage.

Mulighederne er uendelige, men grundteknikkerne kan hurtigt læres. Det gør du på dette kursus, hvor du selv får fingrene i processerne og bliver guidet gennem teorierne i selskab med en kyndig kok og fermenteringsnørd.

Hvad lærer du?

- Du lærer enkle grundmetoder til at fermentere grøntsager, som konserveringsmetode og smagsgiver.
- Vi laver kimchi, den koreanske fermenterede og krydrede kål, som findes i et væld af lokale varianter i Korea.
- Du lærer at lave din egen sauerkraut efter klassisk tysk forbillede.
- Vi fremstiller pølser fra bunden, som du får med hjem til modning.
- Vi brygger en ingefærøl, som du får med hjem til færdiggæring.
- Vi fremstiller en eddike, og viser dig, hvordan du kan starte din egen hjemme-eddikeproduktion.
- Vi fremstiller kombucha

NB: Det er en god idé at tage en taske med da der bliver produceret en del man tager med hjem fra kurset.

Hvad får du?
- Dagens produktion med hjem
- Smagsprøver på fermenterede produkter og forskellige typer af alkohol
- Let måltid: Gæret kartoffelbrød med tilbehør og Lyn-kimchi med marineret og dampet fisk
- Kompendium med opskrifter og essentiel teori
- Dit eget Meyers Madhus forklæde
- Omsorg fra værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om det vigtige


Adresse: Nørrebrogade 52C

Læs mere på: https://www.meyersmad.dk/book/madkurser-og-events/madhandvark/fermentering/
tirsdag 22. jan. 2019 kl. 17:00 - 22:00
Hvor:
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N
á 1.295,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223