4-retters sommermenu i Spisehuset - Meyer går i køkkenet

Præsenteres af Meyers Spisehus i Lyngby

Tirsdag den 18. juni bringer Claus Meyer for alvor sommeren til Spisehuset i Lyngby. Vi inviterer til en aften med fire skønne danske sommerretter skabt af Meyer, som denne dag selv tager en tørn i køkkenet sammen med køkkenchef Anders.

”Jeg bliver nok ikke operationel general. Det kræver, at man virkelig har styr på afvikling af mad til mange mennesker. Det er sjældent, jeg laver mad til 150 mennesker. Jeg tænker, at jeg kommer til at være ansvarlig for smagen i hver ret, og så kommer jeg til at sekundere Anders. Jeg kommer med menuen og opskrifterne, og Anders eksekverer det med mig som sin løjtnant. Og så vil jeg også være ude blandt gæsterne og fortælle røverhistorier.” - Claus Meyer

MEYERS SOMMERMENU
Et glas æblecider fra Lilleø som velkomst
Stegte kartoffelbrød med labneh, nye løg, de første agurker og vores egen koldrøgede laks
Danske asparges med rosa grape hollandaise og Rømø rejer
Frilandskylling med agurkesalat, nye danske kartofler, grillet spidskål og skysauce
Yoghurtis med bagte vinrabarber, danske jordbær og dehydreret rabarberkage

Pris pr. person 375 kr.
Det vil være muligt at tilkøbe vinmenu og andre drikkevarer på aftenen.

Adresse: Handelstorvet 10, 2800 Kongens Lyngby

Læs mere på: www.meyersspisehus.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223