Kom med til en overdådig fiskemiddag, på kajen, under åben himmel.
ROOTS Sydhavn er en vinbar med et stort udvalg af mad, smukt beliggende ved vandet på den naturskønne halvø, Teglholmen. Placeringen er perfekt til en middag under stjernerne, og denne sommer er det netop det, der kommer til at ske. Chefkokken vil tilberede en fantastisk fire-retters fiskemenu med frisk fangst, som vil blive introduceret i et udvalg af fiskeretter, der blander middelhavstradition med moderne nordisk køkken. Retterne vil blive parret med fire vine udvalgt af vores sommelier.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.
Der serveres en fire-retters menu, med alt godt fra havet, med udgangspunkt i middelhavskøkkenet - med et nordisk twist.
Dette serveres med fire nøje udvalgte glas vin.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev