FOLKEKØKKEN: "Suppe, steg og is" en Michelin-kok vender hjem

Præsenteres af Hotel Saxkjobing

Michelinkokken Christian Ebbe pakker piskeriset og drager hjem til barndomsøen Lolland, hvor han for en enkelt aften vil trylle sammen med kokkene i køkkenet på Hotel Saxkjøbing.
Christian Ebbe har arbejdet i køkkenet på Søllerød Kro i otte år - de seneste to som køkkenchef. Søllerød Kro har på syvende år en stjerne I Michelin-guiden.
Med sig til Lolland tager Christian Ebbe en fem-retters menu, som den jordnære stjernekok Ganske uprætentiøst har valgt at kalde "Suppe, steg og is".

Aftenens menu

Majbøllegård brød
Serveret med blødt smør og vild peberrod

Braiseret Svinebryst
Serveret med estragon og sennep

Frilandskylling
Serveret i egen fond med kål og urter

Vejrø-steg
Dexter-kvæg fra Vejrø serveret med marv og bløde løg

Æbler og iskold fløde


Adresse: Torvet 9, 4990 Sakskøbing

Læs mere på: www.hotel-saxkjobing.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.