FOLKEKØKKEN: "Suppe, steg og is" en Michelin-kok vender hjem
Præsenteres af Hotel Saxkjobing
Michelinkokken Christian Ebbe pakker piskeriset og drager hjem til barndomsøen Lolland, hvor han for en enkelt aften vil trylle sammen med kokkene i køkkenet på Hotel Saxkjøbing.
Christian Ebbe har arbejdet i køkkenet på Søllerød Kro i otte år - de seneste to som køkkenchef. Søllerød Kro har på syvende år en stjerne I Michelin-guiden.
Med sig til Lolland tager Christian Ebbe en fem-retters menu, som den jordnære stjernekok Ganske uprætentiøst har valgt at kalde "Suppe, steg og is".
Aftenens menu
Majbøllegård brød
Serveret med blødt smør og vild peberrod
Braiseret Svinebryst
Serveret med estragon og sennep
Frilandskylling
Serveret i egen fond med kål og urter
Vejrø-steg
Dexter-kvæg fra Vejrø serveret med marv og bløde løg
Æbler og iskold fløde
Adresse: Torvet 9, 4990 Sakskøbing
Læs mere på:
www.hotel-saxkjobing.dk