Food & Talk #2: Bread

Præsenteres af Hahnemanns Køkken København

Vores månedlige salon FOOD & TALK#2: BREAD (Foredraget afholdes på engelsk)

Mød Per Grupe fra Kornby Mølle, Christina Dale og John Sterchi fra Hahnemanns Køkken samt britiske Sam Grierson, når de fire entusiaster gæster Hahnemanns Køkken til "FOOD & TALK: Bread".

Vi skal tale om korn, mel og surdejsbagning, når det passionerede panel samles for at dele ud af deres erfaringer, udfordringer og forkærlighed for dansk korn, mel og brødtraditioner.

Per Grupe er ejer af Kornby Mølle og har mere end 30 års erfaring indenfor produktion af økologisk mel, og måske genkender du Per fra DR1-programmet "Smagen af Danmark" hvor han lærer Morten Lindberg, også kendt som Master Fatman, at bage surdejsbrød.

Vores dygtige bagerteam, Christina Dale og John Sterchi, vil fortælle om bagning og om deres arbejde med Kornby Mølles mel, og de vil desuden fortælle om surdej og lave en surdejs-demo.

Endelig vil vi møde Sam Grierson, som fortæller om sin forkærlighed for brød, når han deler sin viden om teknikker indenfor surdejsbagning.

Alle interesserede får en surdej med hjem, så de hurtigt kan komme i gang med at bage eget surdejsbrød. Hvis du allerede har en surdej du ikke syntes fungerer, så tag den med og få feedback under Q&A.

Efter oplæggene holder vi ca. 1/2 times pause, hvor vi serverer suppe og Hahnemanns Køkkens surdejsbrød. Herefter har vi Q&A, hvor man kan stille spørgsmål til panelets 4 deltagere, og der vil være god tid til at få en spændende samtale i gang.

Du er velkommen til at komme tidligere - cafeen er åben.

Billetten koster 200 kr. inkl. suppe og brød i pausen. Der vil være mulighed for at købe øl, vin, te og kaffe.



Bagom aftenens panel:

Per Grupe, Kornby Mølle har drevet det økologiske landbrug på Mørdrupgård siden 1982. Gården ligger 30 km nord for København ved Buresø.

"Kornby er fællesskabet om dyrkning og de aktiviteter, vi arbejder med. Det omfatter markerne her på gården og markerne hos vores gode kolleger i nabolaget, der hjælper os med at producere korn til Kornby Mølle. Men også møllen og markvandringerne, vores lille mellaboritorium, økologien og de kreative ideer, vi udvikler undervejs, er en del af Kornby."


Christina Dale har en britisk / colombiansk baggrund og er chefbager hos Hahnemanns Køkken med en fortid hos bageriet Mirabelle.


John Sterchi, amerikaner og tidligere bager hos Mirabelle. John er bager hos Hahnemanns Køkken og fortæller her lidt om sin passion for bagerfaget:

"I became a baker because I like making bread, and I like that it requires patience and attention, as of how much can be made of so little."


Sam Grierson er opvokset i Liverpool, hvor han oprindeligt arbejdede som kok og senere etablerede et lille økologisk pizzaria. Med tiden er interessen og passionen for bagning vokset, og efter at være flyttet til Danmark har han arbejdet som chefbager i flere førende bagerier.

Adresse: Sankt Kjelds Plads 14, Hahnemanns Køkken

Læs mere på: https://hahnemannskoekken.dk/begivenheder/food-talk-2/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.