FOREDRAGSKONCERT om bluesmusikeren Robert Johnson

Præsenteres af Hotel Saxkjøbing

Foredragskoncert – om bluesmusikeren Robert Johnson
Mad, Memoirer, Malerier og Musik
Fredag d. 21. februar kl. 18.00 – 22.00 på Hotel Saxkjøbing i den smukke gamle teatersal
Sydstatsinspireret menu
Entre og spisning - billetpris kr. 295,-

Læs mere om en fantastisk spændende aften
FRA VICTOR CONELINS TIL BLUESLEGENDEN ROBERT JOHNSON
Mad, Memoirer, Malerier og Musik

Unique crossover & foredragskoncert med B Blues Band på Hotel Saxkjøbing - med en menu som matcher sydstaternes musikalske stemning.
Fra Sydhavsøerne til Mississippi.
Det bliver en utraditionel aften som begynder klokken 18.00 med spisning. Menuen er inspireret af blues'ens hjemegn Mississippi. Efter maden begynder forestillingen med fortællingen om vejen fra Nakskovs Victor Cornelins til historien om blueslegenden Robert Johnson - illustreret via beretning, billedkunst og bluesmusik.
Forestillingen kombinerer beretningen om Johnsons liv og betydning for bluesmusikkens ud-vikling, en billedudstilling med motiver inspireret af bluesmusikkens tekster (malet af kunstneren Allan Axelsen) og en blueskoncert med nogle af Robert Johnsons legendariske værker.
Stor indflydelse på hver sin måde.
Ligesom Victor Cornelins er Robert Johnson måske ikke kendt i den brede befolkning, men de-res indflydelse er og har været stor. Victor blev bl.a. kendt for udbredelsen af Gospel på Lol-land Falster og i Danmark. Robert blev kendt, især da 60’-70’ernes unge musikere begyndte at genfortolke Robert Johnsons repertoire. Det er musikere som The Rolling Stones, Eric Clap-ton, Bob Dylan, Jimi Hendrix, men også den unge generation af musikere i dag spiller han vær-ker. Han nævnes af mange nutidige som en vigtig inspirator for kunst- og kulturudviklingen. Blandt Johnsons værker kan nævnes: Sweet Home Chicago, Love in Vain, Crossroad Blues osv.
Johnson blev født i 1911 og døde i 1938 han blev kun 27 år, men han nåede at efterlade sig 29 musikværker, som næsten alle senere er blevet kæmpe hits i moderne nyfortolkninger.
Johnsons lidelsesfulde karriere og tidlige død har affødt et væld af myter om ham.
Johnson menes at være den første kunstner i KLUB 27, hvor Jim Morrison, Janis Joplin og sidst Amy Winhouse har det til fælles, at de døde i en alder af 27 år.
Gæsterne er aftenen igennem i gode hænder hos Hotel Saxkjøbing og B Blues Band (fra Syd-havsøerne), der består af Anders Bondo - fortæller, vokal og guitar, Allan Axelsen - leadguitar, Jeremy Twitchett - trommer og Karsten Møller - bas.
https://www.facebook.com/Falsterblues/
Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte: Anders Bondo, anders@BBluesBand.dk, tlf.: 24889402

Adresse: Torvet 9

Læs mere på: www.hotel-saxkjobing.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223