Franske klassikere
Præsenteres af Meyers Madhus
På dette kursus går vi helt og aldeles i det frankofile hjørne. Der er en grund til, at en række franske brasserie-klassikere er blevet udødelige, og her på kurset lærer du at tilberede et skarpt udvalg af dem –som din mormors parisiske kusine ville have lavet dem.
Undervejs kommer vi omkring en række køkkenteknikker, som flambering, emulgering af saucer og stegeteknikker, der rækker langt ud over de franske grænser og vil berige din madlavning helt generelt.
Menuen varierer med sæsonen og kokkens luner, men består altid af et udvalg absolutte klassikere. Boeuf bearnaise er det oplagte højdepunkt, og på vej til den kunne vi komme omkring fe.sk. torsk og asparges a la nage og moules marinière, blandt andre. Søde indslag kan være chokoladesoufflé og ægte fransk Crepe Suzette – en dessert, der stiller krav til finesse, når den syrlig-søde sauce skal balanceres og ikke mindst, flamberingen. Alle retterne tilbereder vi med respekt og begejstring for den franske madtradition og med fokus på de principper, der bærer den.
Vi serverer god fransk vin til middagen, hvor vi sammen nyder resultatet af aftenens indsats.
Menuen skifter med sæsonen og kokkens luner.
Det får du:
· En række klassiske franske retter på repertoiret –du får aftenens opskrifter med hjem
· Indføring i bredt anvendelige teknikker fra det franske køkken
· Omsorg fra værtinder og opvasker, så du kan koncentrere dig om det vigtige
· En overdådig fransk middag i godt selskab
HVOR: Meyers Madhus, Nørrebrogade 52 C, 2200 København N.
HVORNÅR: Mandag den 15. september 2014 fra kl. 17.00 - 22.00.
Adresse: Meyers Madhus, Nørrebrogade 52 C, 2200 København N
Læs mere på:
www.meyersmadhus.dk