Franske klassikere
Præsenteres af Meyers Madhus
Endnu engang ruller brasserie-bølgen ind over Danmark, både i form af de mange små, succesfulde spisesteder, der giver valuta for pengene og som sjælevarmende klassikere hjemme på middagsbordene; Boullabaise eller, Coq au vin og Bouef Bourguignon med kartoffelmos, creme brulée eller en klassisk æbletærte af ægte butterdej med frisk rosmarin og vanilleis – der er en grund til at de alle er klassikere, som kommer igen og igen!
Denne aften bliver 100% usnobbet og imødekommende frankofil! Vi tager dig i hånden, så du føler dig tryg ved det franske køkken i sprog og teknikker, når vi med fransk vin i glasset skal braisere, flambere og glasere os frem til udødelige brasserie-klassikere – bl.a. nogle af de ovennævnte - og kommer selvfølgelig ikke uden om Bouef Bearnaise med hjemmelavede fritter!
HVOR: Meyers Madhus, Nørrebrogade 52 C, 2200 København N
HVORNÅR: Lørdag den 1. november 2014 fra 11.00-16.00
HVEM: Madhusets kokke
Adresse: Nørrebrogade 52C, 2200 København N
Læs mere på:
www.meyersmadhus.dk