Fredagstapas
Præsenteres af Waldorf & Sirloin
Hos Quartier kan vi godt lide tapas-konceptet, for det er skønt, man kan smage mange retter, inden appetitten slipper op. Og så er det dejligt at dele et måltid og en oplevelse med én, man godt kan lide! Derfor laver vi en tapasmenu til deling mellem 2 personer.
Quartiers fredagstapas er ikke traditionelle spanske tapas. Hos Quartier kan der være fransk, mellemøstlig eller amerikansk mad i gryderne – det skal bare smage godt, og så skal så mange af råvarerne som overhovedet muligt komme fra producenter, der brænder for det, de laver.
Vores fredagstapas er en dejlig middag bestående af forskellige små retter, som vi tilbereder, pakker og gør klar til jer. Det eneste I skal gøre, er at komme og hente!
Bag Quartier står Cofoco’s stifter, Torben Klitbo.
* Fredagstapas - menu 17. marts *
- Waldorfsalat med selleri, æbler, valnødder, fransk kylling og estragon
- Kalverillette med sprøde thai-urter og wasabiærter
- Koldrøget laks med agurk, rygeost, dild og granatæble
- Rødbeder med citron/parmesan-creme, perlespelt og rosmarin
- Salat af røde raja-kartofler og grillede porrer med mynte og blå birkes
- Vanilje-panna cotta med rom og tropiske frugter
- Manitobabrød og økologisk smør
295 kr. pr. tapasmenu
Mad til to personer
Tapasmenuen kan forudbestilles her på siden, indtil der meldes udsolgt.
Tapasmenuen pakkes og gøres klar til afhentning hos Quartier d. 17. marts mellem kl. 16.00 og 20.00.
Quartier
Værnedamsvej 2
1619 København V