Frederikbergmiddagen med fokus på svampe

Præsenteres af Frederiksberg Vinhandel

Dette er et nyt tiltag der gerne skulle stimulerer lokalmiljøet omkring Frederiksberg Allé er Frederiksbergmiddagen. Det er et arrangement der vil blive arrangeret hver anden måned i restauranten Hos Otto. Det er forholdsvis enkelt. Otto laver en middag ud fra et tema og Morten fra Frederiksberg Vinhandel laver en vinmenu der passer til.
Første tema der løber af staben den 26. september sætter fokus på hvad danske svampe kan tilføre et måltid. Carl Johan, Kantareller, Østershatte og mange flere svampe kan hentes kvit og frit i de danske skove. Alle er de en superb delikatesse i den rette tilberedning. Otto elsker svampe og det gør Morten også. Vi har derfor sammensat denne menu der både kører ud af den helt traditionelle tangent, men også byder på overraskelser:

Forret: Svampe ala creme, porceret æg & urter
Bodegas Baron, Micaela Manzanilla - Do Jerez, Spanien

Mellemret: Ærtepure med stegte svampe, håndpillede ærter, bacon, perleløg & brisler
Weingut Harm, Grüner Veltliner Höhlgraben 2015 Bio, Wachau, Østrig

Hovedret: Cremet tagliatelle pasta med svampe, plukket kanin, salvie, trøffel & sort peber
Weingut Birgit Braunstein, Pinot Vom Berg 2016 Bio, Burgenland Østrig

Dessert: Ost med fennikel knækbrød og svampepuré
Castillo de Mendoza, Reserva 1994, Rioja, Spanien

Menuen koster 725 kroner for både vin og madmenu.

Sæt dig tilrette og lad os gøre din aften endnu bedre

Med Venlig Hilsen

Otto og Morten

Adresse: Hos Otto, Frederiksberg Allé 55, 1820 Frb C

Læs mere på: www.hosotto.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.