Frederiksberg Høstfest: Bjørnekælderen x Yeschef

Præsenteres af Copenhagen Cooking 2023

På Frederiksberg Allé 55 ligger Bjørnekælderen v. Mads Dalsborg, som igen i år er vært ved Frederiksberg Høstfest. Med langbordet placeret direkte foran den historiske restaurant vil Bjørnekælderen som altid kreere en fantastisk menu.

Bjørnekælderen på Frederiksberg Allé åbnede i 2021 med køkkenchef Mads Dalsborg i spidsen. Mads, der tidligere har været køkkenchef og medejer af Mondän og efterfølgende køkkenchef på Bistro Panpan i ZOO, har med resten af holdet skabt en restaurant med udgangspunkt i det klassiske, franske køkken tilført et væld af nordiske råvarer. I 2022 fik restauranten tildelt den eftertragtede Bib Gourmand af Michelinguiden, og de har netop fået den tildelt den igen i 2023. Et prædikat der vidner om restaurantens tårnhøje niveau.

Det praktiske: • Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. • Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. • Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. • Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.

I tilfælde af regn ...
Flyttes arrangementet til under Bispeengbuen.

Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.

Partnere: Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


Menu

Forret
Røget Hellefisk med valnødder, stikkelsbær og wasabi

Hovedret
Confiteret og stegt svinebryst med BBQ på solbær og hybenrose. Sichuanpeber sauce og lun rissalat med nye løg og urter.

Dessert
Hvid mousse med lime og figner



Adresse: Frederiksberg Høstfest, Frederiksberg Allé, 1820 Frederiksberg

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.