Frederiksberg Høstfest: Lola x Stensbølgård

Præsenteres af Copenhagen Cooking 2023

Igen i år har vi fornøjelsen af Lola på Frederiksberg Høstfest. Glæd dig til en vegetarisk menu som en hyldest til sommeren og alt det grønne guld, der kommer op af jorden på det familiedrevne, økologiske landbrug Stensbølgård

Lolas gastronomiske profil er inspireret af alle de steder, som restauranten kollektivt har besøgt, spist og boet i igennem tiden. Restauranten hører til daglig hjemme på Christianshavn, hvor den ligger smukt i en gammel mølle med udsigt over volden.  På Lola udfordres det klassiske køkkenhierarki, som handler om at promovere én enkelt køkkenchef. I stedet er kollektivet og den enkelte medarbejders værdi i centrum - Alle får ideer og er medskaber på nye tiltag, både på mad- og drikkefronten.

Stensbølgård er et familiedrevet landbrug, der i dag drives af femte og sjette generation. Gården ligger i det skønne Hornsherred i Lejre kommune i den lille landsby, Kyndeløse. Med en hjælpende hånd fra de ansatte på gården tager de kærligt hånd om bedriftens ca. 80 økologiske køer med kalve, kvier og stude, 350 økologiske høns og der dyrkes, passes og afgræsses ca. 120 hektar sjællandsk økologisk landbrugsjord. På Stensbølgård dyrkes brødkorn og proteinafgrøder samt ca. 5 hektar grøntsager. Der dyrkes imellem 50 og 100 forskellige slags grøntsager og krydderurter hen over hele sæsonen.

Det praktiske: • Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. • Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. • Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. • Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.

I tilfælde af regn ...
Flyttes arrangementet til under Bispeengbuen.

Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.

Partnere: Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


Menu

Tomatsalat af friskplukket salat og tomater fra Stensbølgård
En hyldest til de forrygende grøntsager fra Stensbølgård. Forskellige tomatsorter som rå, bagte, syltede og vinaigrette. Drysset med crunchy podi og krydderurtesalat

Renatas grønne thai-curry
Renata Zalles har flere år bag sig som kok på Bangkoks Michelin-restaurant Gaa, og er Lola’s ubestridte dronning når det gælder Asiens køkken. Glæd dig til urter og sommergrøntsager fra Stensbølgård, Ingrid ærter med Renatas grønne curry samt syltede og sprøde løg.

Dessert
Bread pudding af Hahnemanns pastries serveret med karamel, ingefærcreme og sommerbær 



Adresse: Frederiksberg Høstfest, Frederiksberg Allé, 1820 Frederiksberg

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.