Kom med til en helt særlig aften med gastronomi i særklasse, når fondens kokke går i køkkenet for at rejse penge til fondens arbejde.
På aftenen uddeler fonden også kokkenes egen hæderspris, Kokkenes Kok, som er en pris der går til en kok, der har ydet en særligt bemærkelsesværdig indsats for at fremme dansk gastronomi. De tre nominerede i år er:
Jakob de Neergaard
Morten Nielsen
Jan Friis-Mikkelsen
Aftenens menu er sammensat og udført af
MENU
Snacks fra de deltagende kokke & velkomstdrink i haven
Hjertemusling i blanquette sauce med bagte løg og Rossini caviar
Confiterede brisler med ponzu, brøndkarse og favabønner
Tomattatar med Rossini caviar
Grillet oksemørbrad med oksehaler, glaseret short rib, tartelet med Karl Johan svampe og fois gras emulsion
Unika Havgus osteservering med æble, hasselnødder, honning og efterårstrøffel
Dessertcirkus