Kokkeskole: GÅ TIL FISK MED RASMUS FISKER

Præsenteres af Hahnemanns Køkken

Kom helt ind under skindet på fisken med Masterchef-vinder, Rasmus Fisker, og lær at mestre madlavning med alle de forrygende fisk, der svømmer rundt i farvandet omkring os.

"Jeg elsker fisk! Det er den sidste vilde råvare, vi har tilbage, så lad os invitere den med i køkkenet. Vi må genfinde lidt af håndværket, så fisken igen kan pryde vores tallerkener og behage vores ganer – det er faktisk slet ikke svært"

Således lyder det fra fiske-entusiasten Rasmus Fisker, der så langt tilbage han kan erindre, har været ivrig lystfisker i selskab med sin far og sine to brødre. Han kom for alvor op til overfladen - og ind i sendefladen - i 2021, da han tog sejren i Masterchef. Siden har han formidlet fisk over hele landet, stående på tre ølkasser i Torvehallerne, på havnen i Hvide Sande eller hvor der nu har været brug for en lidenskabelig fiskeforkynder.

I DYBET MED RASMUS

Nu har vi inviteret ham ned i dybet – tre meter under overfladen - i kokkeskolen under Hahnemanns Køkken, hvor han deler ud af sin passion for friskfanget fisk i sæson, det gode – glemte – håndværk, bæredygtighed og kystnært fiskeri med skånsomme redskaber.

FIRE TIMERS FISKESKOLE, DER BERIGER DINE MÅLTIDER RESTEN AF DIT MADLIV

Rasmus har friskfanget fladfisk og rundfisk med, som skal håndteres og klargøres. Vi laver to serveringer; en ceviche og en tilberedt fisk, som vi nyder med sauce og sæsonens kål, rødder og urter. Undervejs skåler vi når tørsten melder sig, og vi skåler igen, når vi nyder maden sammen. Vi får også en god kop kaffe og lidt sødt fra konditoriet ovenpå mens vi hylder fisken!

  • Du lærer fiskens anatomi at kende, så du effektivt kan lægge snit og komme udenom benene, når du fileterer, nænsomt, som fisken har fortjent.
  • Du lærer at håndtere fisken og tilberede den, så den smager så englene synger – som du har fortjent.
  • Du får alle Rasmus’ gastronomiske greb, så du resten af dit madliv går fisken i møde fuld af selvtillid.

NÅR DET RINGER UD …

Når det ringer ud efter endt kokkeskole, går du hjem fuld af inspiration og dejlig mad i maven, med ny køkkenviden, opskrifter, en god smag i munden og et smil på læben – måske forstærket af den hvidvin, vi har nydt undervejs.



Adresse: Sankt Kjelds Plads 14. 2100 kbh.Ø

Læs mere på: https://hahnemannskoekken.com/pages/menu
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.