Gin & Te workshop med Tante T

Præsenteres af Tante T

Pift dit barskab op med noget helt nyt - te!

Vi hylder cocktails med te og kaster os ud i at kreere lækre drinks med økologiske råvarer fra tehandlerne hos Tante T. Sammen med en af byens dygtige bartendere fortolker indehaver af Tante T, Henriette Irminger Sonne, den mest klassiske cocktail over dem alle gin & tonic. Dagens særlige versioner af  G&T bliver lavet og serveret med forskellige teer for at gøre den ekstra festlig.

Du får mulighed for at dykke ned i de allernyeste te-trends og lærer at infusere gin med te og lave lækre sirupper på te, som du kan bruge i dine drinks.
Bliv klogere på gin og teens vidunderlige verdener. I bæredygtighedens navn fokuserer vi på økologisk gin og økologiske te-blandinger.

Te-eksperten og bartenderen introducerer forskellige typer gin og fortælle, hvordan du kan bruge lige præcis din yndlingste til at pifte din hjemme-bar op. 

Du får alle opskrifter og en goodie-bag med hjem. 

Om Tante T: Tante T er en københavnsk familievirksomhed med te fra hele verden og Danmarks største udvalg af økologisk te. Tante T har te-forretning og tebar i Torvehallerne KBH, som har åbent alle ugens syv dage. Webshoppen med hele sortimentet har altid åbent på www.tante-t.dk.


Menu

Te drinks og en goodiebag til at tage med hjemAdresse: TorvehallerneKBH, Frederiksborggade 21, 1362 København K

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223