Gourmet Sushi - Madlavningskursus

Præsenteres af Kimura's Kitchen

Lær, hvor sjovt og enkelt det kan være at lave sushi derhjemme i denne populære madlavningskursus. Jeg lærer jer primært traditionel sushi med enkelte moderne twists for mayonnaise-elskere. Min sushikurser består af et sæsonbestemte udvalg af makiruller og nigiri. Jeg bruger top ingredienser såsom wagyu kød, søpindsvin, og wasabi-rødder, for at give jer den ultimativ gourmet sushi oplevelse.

Sushi kræver ingen introduktion, og det er normalt den første ting, folk forbinder med japansk køkken. Hvad mange imidlertid ikke ved, er, at sushi i Japan er meget anderledes end hvad vi normalt finder her i Vesten. Mit mål er at vise jer, hvordan japanerne nærmer sig sushi, og i klassen vil vi lave alt fra bunden af. Jeg bruger også friske wasabi-rødder på kurserne for at give jer den mest autentiske oplevelse. De er meget sjældne, også for toprestauranter uden for Japan. Jeg er certificeret af All Japan Sushi Association og har tidligere deltaget i World Sushi Cup i Tokyo.

Priserne er 999kr pr. person alt inklusiv: ingredienser, drikke og forklæder.

Adresse: Prags Boulevard 50, 2300 Copenhagen

Læs mere på: https://www.kimuraskitchen.com
lørdag 29. feb. 2020 kl. 16:00 - 20:00
á 999,00 kr.
+ 26,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223