Grøn bolo-workshop: Lær at lave den lækreste kødfri bolognese

Præsenteres af Hotel- og Restaurantskolen

Vi har rullet den grønne løber ud for jer, som elsker grønne sager. Kom og deltag i en workshop hvor vi i fællesskab kreerer den ultimative pasta ”Der Grünes”. En ret med kram, kærlighed og kulhydrater.

Efter vores bolo har simret færdig i gryderne, nyder vi sammen vores gastronomiske kreation, der kan narre selv den mest kødelskende og skeptiske italiener.

Din vært
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen.

Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality:

Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse.

Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.

Instagram
Facebook
Hjemmeside

 

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr


Menu

Lækker vegetarisk udgave af den italienske klassiker Bolognese.



Adresse: Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.