Kom ind i Det Grønlandske Hus og få en kulinarisk oplevelse af de store, når den grønlandske kok Rune Collin står for en 4-retters menu. I kan blandt andet se frem til Moskus, rensdyr og lam.
I får også et sjældent indblik i Det Grønlandske Hus, når kulturmedarbejder Lars Lerche fortæller om huset og fokuserer på hans arbejde med grønlandsk kunst og kultur.
Torsk og kammusling
Brandade på klipfisk, med letrøget kammusling
Serveret med sprød og cremet selleri
Moskus
Carpaccio på moskus, anrettet med valnød, balsamico, parmesan og krydderurter
Rensdyr og lam
Pestoindbagt rensdyrmedaljon og lammekotelet i sprød skal, serveret med trøffelmousseline, syltede svampe og sprøde skorzonerrødder
Blåbær, chokolade og kvan
Mini-magnum på blåbær, anrettet med kandiseret kvan, chokolademousse og kys
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev