Hvad skal man være opmærksom på, når man smager på øl? Hvorfor er der så stor forskel på en pilsner og en IPA? Og hvordan finder man ud af, hvilken øl der går til hvilken ret?
Til vores ølsmagning bliver du klogere på øllets mangfoldige verden – en verden fuld af smag og nuancer, som sagtens kan hamle op med vin, når der skal laves sofistikerede drikke-pairings til middagen.
Smag på en række øl fra lokale kvalitetsproducenter, få foredrag og vejledning fra en ægte ølekspert, og smag på særligt udvalgte snacks til de forskellige øltyper.
Din vært
Hotel- og Restaurantskolens madfestival bliver bragt til live i et samarbejde mellem Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse.
Vi holder også kurser - herunder Kellneruddannelsen, som er ølverdenens svar på sommelieruddannelsen - og madskoler for både private og professionelle.
Hotel- og Restarantskolens Madfestival
Facebook
Instagram
Prisen inkluderer ølsmagning, snacks og foredrag
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev