SKT. PETRI's charmerende gårdhave danner rammerne for et udendørs folkekøkken.
Køkkenchefen på Hotel SKT. PETRI, Jesper Würtz, har i en årrække arbejdet i udlandet og har en stærk tilknytning til middelhavskøkkenet. Maden denne aften bliver Jespers take på den perfekte grillaften og du er inviteret med til fællesspisningen. Retterne sendes rundt om bordet family style, så du og de andre gæster sammen skaber hyggen. Gårdhaven vil emme af middelhavsstemning med lounge møbler, langbord samt masser af træer og blomster.
Der er sørget for iskold rosévin ad libitum i glasset under middagen mens Jesper tilbereder herlighederne over de varme kul. Grillen bliver fyldt med sæsonens hits, godt kød samt fisk og skaldyr. Der bliver helt sikker noget for enhver smag.
NB: I tilfælde af regn foregår arrangementet indenfor i restauranten.
Grillen bliver fyldt med sæsonens hits, godt kød samt fisk og skaldyr.
Iskold rosévin ad libitum under hele middagen.