HIMMEL & HAV

Præsenteres af Meyers Køkken

OHØJ !

Meyers inviterer til endnu en pop-up spiseoplevelse, nu i eget kulinariske hovedsæde i Nordhavnen d. 21 og 22 August, kl. 18-22

Denne gang har vi placeret os midt mellem byens himmel og hav, med Øresund kun en bølge væk, den friske havvind og fuglene syngende om ørene, og omkring ligger Nordhavnens industri og den nye bydels travle byggeri der banker afsted – alle disse elementer er tilsammen inspirationskilden til vores næste middagsfest.

Vi har samlet alle de bedste kaptajner fra vores succesfulde "HELT SORT" middag på Frederik Bastion i februar – og også denne gang har vi sat Meyers udviklngs-admiral Nanna Elisabeth Vestergaard ved roret. Hun har med HIMMEL OG HAV som inspirationskilde, sat alle sejl til en menu, der sætter kurs mod et ocean af uimodståelige smagsoplevelser. Gør klar til at gå ombord i søfartshistoriens legendariske madkilde Beskøjtere og havets duft der omgiver bordene med tangsnacks, ramsaltet laks og strandurter - porcherede æg i sky fra himmelens fugle, duften af kalv med eksotiske krydderier sejlet ind fra fjerne lande og en lækker byg-selv dessert for de legesyge.

Himmel og hav
Middagen serveres i det nye flotte møde- og festlokale Studio 53, med adgang til vores store tagterrasse, der udover at byde på en smuk udsigt, også fungerer som kokkenes urtehave med grønt guld som Kvan og Sødskærm i potterne. Studie 53 ligger i Meyers kulinariske hovedsæde på Kattegatvej, hjemsted for Meyers Bageri, Nordhavn Eddike Bryggeri, Nordhavn Chacutteri og ikke mindst køkkenet, hvorfra Meyers skarpe kokketeam dagligt begejstrer tusindvis af forventningsfulde smagsløg.

Både under og efter middagen kan der købes drikkevarer, som vin, øl og drinks fra eget sortiment i baren til budgetvenlige priser. Baren er åben efter middagen med drinks så længe selskabet har lyst – og med vores gratis shuttlebus service direkte til østerport station kan man roligt lade bilen stå.

Det hele er som altid dejligt afslappet - vi deler store rundborde og skaber sammen den gode stemning, alt sammen til et soundtrack specielt lavet til eventen af DJ Thomas Madvig.

Vil vil glæde os som små matroser til at forkæle dine sanser i fire timer, med omgivelser, lyd og smag der vil begejstre selv den mest erfarne søulk.

Menu:

Historisk mad for søens folk
Beskøjter, kartoffelcreme, saltet kød, hensyltede grønsager

Hav
Ramsaltet laks med østersmayonnaise, salat af strandurter, sprøde alger

Himmel
Pocheret hønseæg, kørvelpuré, ristet kyllingeskind, røget sky på unghane

Import og international handel
Kalv med eksotiske krydderier, varm karryvinaigrette med rapsolie og sort peber, sensommergrønt med ceylonte, puré af hvide bønner med rørsukker og kakao, kartofler med "brændt kalk"

Igangværende byggeri
Mursten og mørtel af hindbærparfait, chokoladekonfektkage, kakaobønner, citron og vanilje.

DKK 395 pr. person + DKK 10 i gebyr
Prisen for middagen inkl. velkomstdrinks og kaffe.

Ekstra info:
Der vil være udvalg af Meyers specialøl og moste
Hjemmelavede drinks
Vin

Adresse: Kattegatvej 53, 2150 Nordhavn

Læs mere på: www.meyersmad.dk/nyheder/himmel--hav/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.