Kom forbi Nationalmuseet smukke Palægård og få et skud kaffe, historisk viden og en lille smagsprøve for de morgenfriske, når Nationalmuseet med fordragskonceptet "Historiske morgener" under Copenhagen Cooking sætter fokus på kvinder på arbejdsmarkedet.
Da mor for alvor trådte ud på arbejdsmarkedet, kom der koteletter i fad og dåsemad på middagsbordet. Det skulle nemlig gå stærkt og være nemt, så hun både kunne passe sit arbejde og spisetiderne. Denne morgen besøger vi danskernes køkken til hverdag og fest fra 1960 til 1990. Det bliver en genbesøg med fortolkninger af ”kinamad” – et potpourri af ærter, cocktailpølser og brun sovs, fryseretter og andre indslag fra dåsen.
Oplægget tager udgangspunkt i 'Koteletter i fad' og 'dåsemad' og er ved udstillingsredaktør, Mette Boritz
Din vært
Nationalmuseet er Danmark største kulturhistoriske museum.
Inkluderet i billetten er kaffe og croissant
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev