Hora Loca

Præsenteres af Los Zucios

Los Zucios crewet inviterer for første gang nogensinde til en helt igennem ekstraordinær, eksplosiv og eksorbitant søndagsfrokost under overskriften HORA LOCA. Forbered dig på en smeltedigel af sydamerikanske toner, smage, farver og stemning, når Copenhagen Cooking & Food Festival danner rammen om deres første arrangement.

De seks partners in crime bag Los Zucios er stjernekokkene Karlos Ponte, Luis More og Henrik Dall, spasmager og gourmet Simon Jul, DJ Rikke Bronx og kulinarisk iværksætter Jonathan Soriano. Passionen for god mad og musik binder de seks venner sammen - og nu tager de dig med på en rejse gennem Sydamerika for en dag. Spis dig gennem det kulørte og smagfulde kontinent fra regnskov og pampa til Andesbjerge og tropiske kyster – menuen er family style, og der hører selvfølgelig vin og en cocktail med.

Efter frokosten skruer DJ Rikke Bronx op for det bedste fra de latinamerikanske pladehylder, så du kan danse søndagen ud til tonerne af alt godt fra havet – fra reggaeton og hip hop til Brazilian funk og salsa. Det bliver farverigt, fabelagtigt og helt sikkert for meget. Glæd dig.

Hold øje med siden her og vores facebook og instagram, hvor menuen bliver afsløret.

Los Zucios vil ikke bare sørge for, at du får en festlig dag. De donerer 10% af omsætningen til nødhjælpsorganisationen Barriga Llena Corazón Contento, der gennem måltider og anden nødhjælp forsøger at afhjælpe den humanitære krise i Venezuela.Adresse: To be announced!,

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
søndag 25. aug. 2019 kl. 14:00 - 23:00
14:00 to 15:00 Welcome Cocktail
15:00 to 18:00 Food
18:00 ...... LA FIESTA!!!!
á 595,00 kr.
+ 21,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223