HVERDAG, FÆLLESSPISNING & INDSIGT PÅ HOLBERGGÅRD

Præsenteres af Holberggård

OBS! ARRANGEMENTET ER UDSOLGT - der er pladser tilbage 13. april

Holberggård åbner dørene og byder velkommen til en række nye sociale hverdagsevents under titlen;

HVERDAG, FÆLLESSPISNING & INDSIGT PÅ HOLBERGGÅRD

Tirsdage og onsdage inviterer vi indenfor til hyggelige temaaftener, hvor spiseoplevelsen, fællesskaber og spændende oplæg er det centrale omdrejningspunkt. 

Tirsdag d. 12.april kommer Birgitte Escherich fra Muldiverset på visit med hendes foredrag "HVORDAN FORANDRER MAN VERDEN ET MÅLTID AF GANGEN".
Birgitte har gennem mere end 20 år arbejdet professionelt med bæredygtige fødesystemer. Siden 2013 har hun drevet Muldiverset på Præstø; restaurant, produktionskøkken og fødevarebutik med 100% økologi og biodynamik fra regenerative landbrug.

Kom og hør hvordan du bliver en del af løsningen, og hvordan du bid for bid bidrager til at løse et af verdens største problemer.
(Læs mere på http://www.holberggaard.dk/)

-----------

Aftenen starter kl. 18.00. Der er mulighed for at købe drikke inden man finder plads ved fællesbordene og mødes om aftenens lækre, velsmagende og bæredygtige måltid tilberedt af dejlige råvarer i sæson. Maden serveres som deleretter ved bordene, hvor måltidet og mødet med de andre omkring bordet er i fokus. Efter fællesspisningen fortsætter aftenen med Birgittes oplæg.

Intropris er kr. 150,- for oplæg og middag. Book bord og plads øverst på denne side. 
Drikkevarer og dessert kan tilkøbes på dagen.
Der er også mulighed for alene at købe billet til aftenens oplæg. Pris kr. 50,- for oplæg/foredrag.
Der er plads til 45 personer til fællesspisning og i alt 80 personer til oplæg/foredrag. (OBS: tilmelding er bindende)

Menu tirsdag d. 12.april:

  • Langtids-braiseret øko-gris og urter i æblemost & øl fra Herslev Bryghus
  • Lun kartoffelsalat - æblecider- vinterkarse
  • Bagt rødbede - gedeost - æble – hasselnød
  • Cremet selleripuré – ristede svampe
  • Forårs”slaw” 

Dessert kan tilkøbes på dagen for kr. 40,- pr.person

Måltiderne vil have vægt på plantebaserede økologiske råvarer, og vi sigter efter at kun 20% af menuen baserer sig på animalske produkter.
Send en mail på holberggaard@kogekunsten.dk, hvis der er særlige behov eller andet omkring maden, som vi skal være opmærksom på.

Vi glæder os til at se jer!

 



Adresse: Strandgaardsvej 8, 4760 Vordingborg

Læs mere på: www.holberggaard.dk/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.