HVERDAG, FÆLLESSPISNING & INDSIGT PÅ HOLBERGGÅRD
Holberggård åbner dørene og byder velkommen til en række nye sociale hverdagsevents under titlen;
HVERDAG, FÆLLESSPISNING & INDSIGT PÅ HOLBERGGÅRD
Tirsdage og onsdage inviterer vi indenfor til hyggelige temaaftener, hvor spiseoplevelsen, fællesskaber og spændende oplæg er det centrale omdrejningspunkt. Vi offentliggør aftenens oplægsholder snarest muligt inden arrangementet.
Denne aften får vi besøg af Per Rasmussen, som har været fotograf for de største medier i Scandinavien. I foredraget fortæller han om sit arbejde som nyhedsformidler og skiftet til naturfotograf. Vi kommer helt tæt på havørn, grævling, ræv og meget mere.
Per har netop modtaget en særpris ved Vordingborg Kommunes kulturprisuddeling for sin formidling af den lokale natur.
Inden aftenens oplæg finder du en plads ved fællesbordene nyder et lækkert, velsmagende og bæredygtigt måltid tilberedt af dejlige råvarer i sæson. Maden serveres som deleretter ved bordene, hvor dagens oplæg, måltidet og mødet med de andre omkring bordet er i fokus.
Læs mere på Holberggaards mad events side.
-----------
Aftenen starter kl. 18.00. Kom meget gerne i god tid, så der er mulighed for at tage en lille snack og købe en forfriskning inden.
Vi finder man plads ved fællesborde og mødes om et lækkert, velsmagende og bæredygtigt måltid tilberedt af dejlige råvarer i sæson. Maden serveres som deleretter ved bordene, hvor måltidet og mødet med de andre omkring bordet er i fokus.
Dagens oplæg starter ca. 19.30
Intropris er kr. 150,- for oplæg og middag. Book bord og plads øverst på denne side.
Drikkevarer og dessert kan tilkøbes på dagen.
.
Der er plads til 45 personer til fællesspisning og oplæg/foredrag. (OBS: tilmelding er bindende)
Måltiderne vil have vægt på plantebaserede økologiske råvarer, og vi sigter efter at kun 20% af menuen baserer sig på animalske produkter.
Send en mail på holberggaard@kogekunsten.dk, hvis der er særlige behov eller andet omkring maden, som vi skal være opmærksom på.
Asparges, Korn og Kylling
Ristede asparges med skovsyreskum.
Marinerede Asparges med sennepsfløde.
Kroketter af fjerkræ og korn.
Congee af ris med hvidløgsskud og grønkål.
Blandet salat af havens,markens og skovens urter. Jan’s chiabrød
Dessert - Tilvalg
Rabarber i det hele ( Det er Forår)
Vi glæder os til at se jer!