HVERDAG, FÆLLESSPISNING & INDSIGT PÅ HOLBERGGÅRD: Rejsen ud og hjem til sig selv

Præsenteres af Holberggård

HVERDAG, FÆLLESSPISNING & INDSIGT PÅ HOLBERGGÅRD

Tirsdage og onsdage inviterer vi indenfor til hyggelige temaaftener, hvor spiseoplevelsen, fællesskaber og spændende oplæg er det centrale omdrejningspunkt. 

Denne aften kan du opleve et inspirerende foredrag om ”kroppens foranderlighed, om ”bevidsthed” og om at ”være hjemme i sig selv.” Hvad og hvor er det? Og taler vi i virkeligheden om det samme, når vi taler sammen? Mette Maja Mouritsen er tidligere læge, psykoterapeut og mindfulness instruktør. Nu er hun forfatter og foredragsholder. Et oplæg og en dialog om at kende sig selv og være sig selv i en foranderlig verden.

Inden aftenens oplæg finder du en plads ved fællesbordene nyder et lækkert, velsmagende og bæredygtigt måltid tilberedt af dejlige råvarer i sæson. Maden serveres som deleretter ved bordene, hvor dagens oplæg, måltidet og mødet med de andre omkring bordet er i fokus.

Læs mere på Holberggaards mad events side.

-----------

Aftenen starter kl. 18.00. Kom meget gerne i god tid, så er mulighed for at købe en forfriskning inden. 
Vi finder man plads ved fællesborde og mødes om et lækkert, velsmagende og bæredygtigt måltid tilberedt af dejlige råvarer i sæson. Maden serveres som deleretter ved bordene, hvor måltidet og mødet med de andre omkring bordet er i fokus.

Dagens oplæg starter ca. 19.30

Prisen er kr. 175- for oplæg og middag. Book bord og plads øverst på denne side. 
Drikkevarer og dessert kan tilkøbes på dagen.Der er plads til 45 personer til fællesspisning og oplæg/foredrag. (OBS: tilmelding er bindende)

Menu:

Bisserup Ørred møder Dalbakkegård Kylling møder Middelhavs-toner…

--------

Soya-rimet ørred med lime

Kyllinge-rillettes med kapers og urter

Små stegte kartofler – krydderurte crisp

Burrata og flerfarvede tomater fra Sydkysthaven 

Artiskokcreme med parmesan og trøffel

Fennikel i yoghurt

Dessert:
Trifli af nyhøstede sommeræbler og solbær


Måltiderne vil have vægt på plantebaserede økologiske råvarer, og vi sigter efter at kun 20% af menuen baserer sig på animalske produkter.
Send en mail på josefine@centerforvaekstogudvikling.dk, hvis der er særlige behov eller andet omkring maden, som vi skal være opmærksom på.

Vi glæder os til at se jer!Adresse: Strandgaardsvej 8

Læs mere på: https://www.holberggaard.dk/mad-fllesspisnings-events
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.