HVERDAG, FÆLLESSPISNING & INDSIGT PÅ HOLBERGGÅRD: Rundvisning på Holbergaard

Præsenteres af Holberggård

Holberggård åbner dørene og byder velkommen til en række nye sociale hverdagsevents under titlen;

HVERDAG, FÆLLESSPISNING & INDSIGT PÅ HOLBERGGÅRD

Tirsdage og onsdage inviterer vi indenfor til hyggelige temaaftener, hvor spiseoplevelsen, fællesskaber og spændende oplæg er det centrale omdrejningspunkt. 


Efter en dejlig fællesspisning er der mulighed for en fælles gåtur i Holberggårds smukke omgivelser. Er du ikke lige til gåturen denne aften, kan du roligt blive siddende, nyde selskabet og en ekstra kop kaffe.

Gården dækker over mange spændende historier og denne aften vil der være gode muligheder for at høre alt om, dette smukke steds historie og hvordan tiden har behandlet stedet og dets omgivelser.

Vi kigger ind i hovedhuset, hører om badesøen, de mange stemningsfulde lejligheder og ikke mindst den smukke have og skjulte kroge, der dukker op, når man går på udkig i den flotte gamle have.

Inden rundturen finder du en plads ved fællesbordene nyder et lækkert, velsmagende og bæredygtigt måltid tilberedt af dejlige råvarer i sæson. Maden serveres som deleretter ved bordene, hvor dagens oplæg, måltidet og mødet med de andre omkring bordet er i fokus.

Læs mere på Holberggaards mad events side.

-----------

Aftenen starter kl. 18.00. Kom meget gerne i god tid, så der er mulighed for at tage en lille snack og købe en forfriskning inden. 
Vi finder man plads ved fællesborde og mødes om et lækkert, velsmagende og bæredygtigt måltid tilberedt af dejlige råvarer i sæson. Maden serveres som deleretter ved bordene, hvor måltidet og mødet med de andre omkring bordet er i fokus.

Rundturen starter ca. 19.30

Intropris er kr. 150,- for oplæg og middag. Book bord og plads øverst på denne side. 
Drikkevarer og dessert kan tilkøbes på dagen.
.
Der er plads til 45 personer til fællesspisning og oplæg/foredrag. (OBS: tilmelding er bindende)Måltiderne vil have vægt på plantebaserede økologiske råvarer, og vi sigter efter at kun 20% af menuen baserer sig på animalske produkter.
Send en mail på holberggaard@kogekunsten.dk, hvis der er særlige behov eller andet omkring maden, som vi skal være opmærksom på.

Menu: 

Asparges, Korn og Kylling
Ristede asparges med skovsyreskum.
Marinerede Asparges med sennepsfløde.
Kroketter af fjerkræ og korn.
Congee af ris med hvidløgsskud og grønkål.
Blandet salat af havens,markens og skovens urter. Jan’s chiabrød
Dessert - Tilvalg
Rabarber i det hele ( Det er Forår)

Vi glæder os til at se jer!



Adresse: Strandgaardsvej 8, 4760 Vordingborg

Læs mere på: https://www.holberggaard.dk/mad-fllesspisnings-events
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.