Hvordan brander vi fremtidens lokale fødevarer?

Præsenteres af Madmødet

En konference på Nørre Vosborg hvor vi sætter fokus på, hvordan vi i fremtiden skal brande fremtidens lokale fødevarer. Få inspirerende oplæg, og deltag i debatten om god branding.

Oplev bl.a. oplæg fra:

Alex Højrup Munch, Stauning Whisky. Hvad har Stauning Whisky gjort for at vinde den internationale titel Brand innovator of the year 2021?

Ole Troelsø, Madanmelder hos Børsen. Hvad kigger en topanmelder efter, når han får serveret lokale råvarer på tallerkenen på landets bedste restauranter?

Asmus Gamst, Madhistoriker og forfatter til bogen EGN. Hvad betyder fortællingen om produktet for muligheden for at blive en succes? 

Henrik Lund, CEO Naturlí. Hvorfor har Naturli´, som virksomhed, en holdning til hvad folk putter i munden og indkøbskurven? Og hvordan opbygger man en bevægelse på de sociale medier med over 125.000 loyale følgere?

Tilvalg: Dagen kan sluttes af med middag og en kulturel oplevelse i form af MADTEATER v. Mette Martinussen. Køb billet til Madteater her: Vestjyske råvarer ekstraordinaire - Madteater på Nr. Vosborg

Medarrangør: Food & Bio Cluster Denmark

 

   



Adresse: Nr. Vosborg, Vembvej 35, 7570 Holstebro

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.