Invitation til vinkælderhygge og Winemakers dinner med Sabina & Katrine

Præsenteres af CHÉ FÈ

Jeg kan næsten ikke vente til denne vinsmagning kan jeg mærke. Jeg glæder mig så meget til at starte et samarbejde med Villa Corniole fra regionen Trentino Alto Adige. Vi har i flere år været på udkig efter et vinhus oppe i Dolomitterbjergene men det har været svært for det kan nemt gå for meget tysk, lidt stiv, stil i det.
Så mødte vi Sabina i Verona til vinmesse og blev ramt af 'vin-lynet'. En mere passioneret og strålende vinmager bliver svær at finde. Vinene udtrykker hardcore Dolomitter- bjergmineralitet kombineret med fylde, elegance og lange eftersmage. Vinene bliver dyrket på to marker; La valle di Cembra og Piana Rotaliana som i kan se på billederne neden.

Vi mødes direkte i vinkælderen (Borgergade 24 B, i gården bag Irma) kl 17:00
Der lukker vi os selv inde i et par timer og smager sammen på et mousserende vin, to hvidvine, en orange vin og to rødvine.

Hvis i vil nyde Winemakers dinner på klassisk måde i restauranten med Trentino Alto Adige 3 retters middag så starter middagen kl 19:00 i Borgergade 17A.
Begge arrangementer kan sagtens kombineres men vi anbefaler glas eller flaske vin i restauranten hvor det ellers kan blive lidt for meget af det gode.

A presto!

Katrine Giorgio

Adresse: Borgergade 17A

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223