Islands Brygges ’Påske tapaspose 2019’

Præsenteres af Pakhus Bryggen

Start en god lang påskeferie med en tapaspose, pakket og klar til at starte ferien foran fjernsynet med en omgang X-factor eller slip for madlavningen, når du kører i sommerhuset.

Menuen er lavet af kokketeamet bag The Fat Pike & Pakhus Bryggen, der har deres daglige gang på Islands Brygge. Temaet er ”Forår på Islands Brygge”, med inspiration i kokkenes nationaliteter; Norge, Italien & USA.
Ud af det er kommet en sprængfyldt tapaspose, der byder på klassiske retter med god inspiration fra kokkens hjemland, hvor eksotiske råvarer som pomelo, dukkah, ingefær og boghvede mixes med klassikerne kylling, okse og rabarber.

Islands Brygges ’Påske tapaspose 2019’

- Asparges og kylling med couscous, ramsløg og pomelo

- Terrine af okse, med kartoffel-radissalat m. sennepskorn og urtemayo

- Ærtehummus med mynte, ærteskud og sprød boghvede

- Lakserillette med fennikel, oliven og grøn olie

- Marinerede rodfrugter fra Søris med estragon, dukkah og saltet citron

- Rabarbertrifli med syltet ingefær og vanilje

Hertil friskbagt brød og saltet smør

Pris pr. pose 275 kr.
Mad nok til to personer

Afhentes fredag den 12. april 2019 - kl. 14-18.00 i Pakhus Bryggen, Njalsgade 21 G, 2300 Kbh. S.

Adresse: Njalsgade 21G 2300 Kbh. S.

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.