Izakayakursus

Præsenteres af Hahnemanns Køkken København

Danskfødte Sille Bjerrum er som kok og konsulent til dagligt bosat i London. Efter at have arbejdet i 16 år som kok, direktør og medstifter af Feng Sushi, har hun siden arbejdet som konsulent til sushiindustrien og bl.a. relanceret sushibaren i Wholefoods Market, Kensington under navnet Sushi And Robata.
I 2018 udgav hun sin anden bog Robata om japansk grillmad.

Hvad kommer du til at lære på dette kursus?

Hvis du synes at al den japanske mad der dukker op på restaurantscenen i disse år er virkelig interessant, hvorfor så ikke lære at lave delemad a la izakaya, som er helt perfekt til cocktail- og havefester - så er der mad for alle.

Vi laver superfrisk tataki med bæredygtig fisk, lynstegt sashimi som falder i alles smag, perfekte yakitorispyd med kylling grillet til perfektion og fantastisk tilbehør - lær det hele fra bunden af Sille der er ekspert ud i japansk mad.

Kurset bliver undervist på dansk og engelsk og varer 4-5 timer (sproget afhænger af deltagernes ønske).

Kursets forløb

Ved ankomst serverer vi te, kaffe, vand og nogle snacks, og der vil være en arbejdsstation klar til dig.
Der vil være maksimum 14 deltagere på kurset.

Du er velkommen til at tage alle opskrifter fra dagen med hjem. Den mad, du laver, spiser vi sammen og der vil være rigelig mad tilovers, som du kan tage med hjem.

Adresse: Sankt Kjelds Plads 14, 2100

Læs mere på: hahnemannskoekken.dk/madkurser/
torsdag 25. apr. 2019 kl. 17:00 - 21:00
á 800,00 kr.
+ 26,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223