Japansk nudelsuppe kursus for begyndere, København V

Præsenteres af Sakana

Lær at lave delikat og autentisk, japansk ramen-nudelsuppe med ingredienser og råvarer, som bruges af japanske kokke.

En suppe er ikke bare en suppe i Japan, det er japanernes fortrukne fastfood, og den er sund, vel at mærke. Den skal du ikke kimse ad. Alt bliver lavet fra bunden.

For at lave den bedste ramen-suppe skal du kunne lave fiskefonden dashi, som udgør hele fundamentet i det japanske køkken. Fiskefonden bruges i mange forskellige sammenhænge, men det er en helt anden snak.

Sammensætning af råvarer til en nudelsuppe vil være noget, som du ikke har prøvet før.

Hvad lærer du på kurset?

Du får en introduktion til japansk madkultur og, japanernes fortrukne spise som er nudelsupper.
Du får en introduktion til fonden dashi, som er omdrejningspunktet i japanske nudelsupper.
Du arbejder med forskellige japanske råvarer såsom kombu, bonito flakes og miso paste.
Du lærer at håndtere de forskellige forstadier til fonden dashi, som japanske sushikokke gør det.
Du lærer at bruge forskellige typer af japansk sojasauce, da sojasauce bliver betragtet som et krydderi i Japan.
Du lærer om klassiske nudeltyper og, hvilke nudler som egner sig bedst til de forskellige supper.
Du arbejder med forskellige japanske skæreteknikker og, skærer forskellige grøntsager, kød, mejeriprodukter.
Trin for trin laver du 2 forskellige velsmagende og sunde nudelsupper, der laves helt fra bunden med fiskefonden dashi.

Hvad får du?

2 timers intensiv undervisning.
Du lærer at lave 2 forskellige velsmagende japanske nudelsupper, retter som du får med hjem.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannede Sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små, eksklusive hold med maks. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning, kan man ikke få 1:1-undervisning.
For at få størst muligt udbytte forventes det, at man selv er aktivt deltagende.
Holdet er ikke større, end at der er tid til, at Zoë giver personlig feedback.

Søndag den 16. september 2018 kl. 15.00-17.00 på Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1417 København V. Tilmeldingsfrist: 11. september 2018. UDSOLGT

Søndag den 21. oktober 2018 kl. 15.00-17.00 på Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1417 København V. Tilmeldingsfrist: 16. oktober 2018

Søndag den 25. november 2018 kl. 15.00-17.00 på Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1417 København V. Tilmeldingsfrist: 20. november 2018

Faglige resultater

I februar 2016 holdt jeg åbningstalen og åbnede messen Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I august 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I november 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I november 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Referencer:

“Kurset giver både en forståelse af den japanske nudelsuppe, japansk madkunst – og japanernes forhold til mad og råvarer i det hele taget. Zoë blander denne viden med hendes personlige syn på/oplevelse af den japanske madkunst – og oplyser en om, hvordan den forholder sig til den danske/europæiske madkunst.

Holdet er meget intimt, hvilket giver rum for snak mellem deltagerne, men også en rolig dialog mellem deltagerne og Zoë. Zoë lytter opmærksomt til de spørgsmål man måtte have og besvarer dem med hengivenhed. Hun får en til at føle sig velkommen og er meget obs på, at alle deltagere har smagt, set eller prøvet det hele på kurset. Alt dette gør, at man kommer hjem med en kæmpe lyst til at gå på opdagelse i Københavns asiatiske forretninger og begynde at lave ens egen japanske nudelsuppe”. Nynne Søndergaard Jung

Restaurant Geranium, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Du er velkommen til at besøge hjemmesiden http://zoeescher.com for flere informationer.



Adresse: Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1417 København V.

Læs mere på: zoeescher.com/
søndag 16. sep. 2018 kl. 15:00 - 17:00
Udsolgt
á 545,00 kr.
søndag 21. okt. 2018 kl. 15:00 - 17:00
á 545,00 kr.
søndag 25. nov. 2018 kl. 15:00 - 17:00
á 545,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223