Jordforbindelse og madhåndværk

Præsenteres af Hotel Saxkjøbing

- 5-dages madhøjskole for den nysgerrige livsnyder
Kimen til velsmag ligger i den gode råvare, og her er Lolland et skatkammer. Den fede muld og det milde klima, give de bedste betingelser for fødevareproduktion af en kvalitet, man ikke finder mange andre steder i landet. Gennem ugen vil I under professionelle kokkes kyndige vejledning tilberede en række skønne måltider, få en dybere forståelse for de væsentligste køkkenteknikker, og komme helt tæt på Sydhavsøernes mest dedikerede producenter,
Mød blandt andre:
Ole Mouritsen // Claus Meyer // Krenkerup // Meyers Madhus // Og en masse lokale producenter
(flere på vej …)

Det får du:
4 overnatninger
Alle måltider
Opskrifterne med hjem
Programmet består af en blanding af tid i køkkenet, udflugter og foredrag,
og er udviklet i samarbejde med Meyers Madhus.

Pris: 6.900,-
Ankomst: Mandag d. 25. marts mellem kl. 10 – 12
Afrejse: Fredag d. 29. marts mellem kl. 10 – 12

Adresse: Torvet 9, 4990 Sakskøbing

Læs mere på: hotel-saxkjobing.dk/eventoversigt/madhoejskole/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.