Sommer i maven, oplevelser i smagen og masser af fryd for øjet. Sådan lyder opskriften på vores jubilæumsmiddag torsdag 2. september kl. 18.30.
Kom til en aften med ægte markedsstemning, når vi slår pjalterne sammen med kok og opskriftsudvikler Magnus Laier Sonne og inviterer til en markedsmiddag, der byder på lidt af det hele. Specialiteter fra fiskehandleren, sæsonens bedste råvarer på tallerkenen og sensommerens bedste bær er blot en lille bid af aftenens markedsmiddag, der byder på en bid af det som torvepladsen kan byde på: mangfoldighed, forskellighed, smag og kvalitet.
Aftenen er lidt af en verdenspremiere, hvis vi selv skal sige det. Menuen er nemlig baseret på retter fra vores nye kogebog, der lanceres samme dag.
Aftenens menu
2 østers (soja, chili og yuzu + peberrodsfløde og dildolie)
Dåsefisk med kamillemayonnaise og ristet brød
Brændt sashimi m. aromatisk soja og avocado
Hamachi, laks, tun, avocado
Svampetoast med ventreche og friskhakkede urter
Bitre salater med brombær og syltede svampe
Skaftekotelet med smørsauce
Langtidsbagte rødbeder med lagret feta
Ostebræt
Tomatmarmelade og knækbrød
Rødgrød med fløde
Godt at vide
Drikke tilkøbes på aftenen.
Kogebogen kan købes eksklusivt på aftenen til 249,95 kr. (spar 50 kr.).