Jubilæumsmiddag

Præsenteres af TorvehallerneKBH

Sommer i maven, oplevelser i smagen og masser af fryd for øjet. Sådan lyder opskriften på vores jubilæumsmiddag torsdag 2. september kl. 18.30.

Kom til en aften med ægte markedsstemning, når vi slår pjalterne sammen med kok og opskriftsudvikler Magnus Laier Sonne og inviterer til en markedsmiddag, der byder på lidt af det hele. Specialiteter fra fiskehandleren, sæsonens bedste råvarer på tallerkenen og sensommerens bedste bær er blot en lille bid af aftenens markedsmiddag, der byder på en bid af det som torvepladsen kan byde på: mangfoldighed, forskellighed, smag og kvalitet.

Aftenen er lidt af en verdenspremiere, hvis vi selv skal sige det. Menuen er nemlig baseret på retter fra vores nye kogebog, der lanceres samme dag. 

 

Aftenens menu

2 østers (soja, chili og yuzu + peberrodsfløde og dildolie) 

Dåsefisk med kamillemayonnaise og ristet brød

 

Brændt sashimi m. aromatisk soja og avocado

Hamachi, laks, tun, avocado

 

Svampetoast med ventreche og friskhakkede urter

Bitre salater med brombær og syltede svampe

 

Skaftekotelet med smørsauce 

Langtidsbagte rødbeder med lagret feta

 

Ostebræt

Tomatmarmelade og knækbrød

 

Rødgrød med fløde

 

Godt at vide

Drikke tilkøbes på aftenen.

Kogebogen kan købes eksklusivt på aftenen til 249,95 kr. (spar 50 kr.).



Adresse: Frederiksborggade 21

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.