For første gang i Pio's historie gæster kok og madskribent, Carsten Kyster, Pio. Carsten vil stå i spidsen for en række klassiske julefrokoster, hvor kun de bedste råvarer bliver brugt.
495 kr. for fuld menu.
Læs hele menuen herunder.
Det er muligt at tilkøbe en osteplatte af Pio's egne oste fra Mons.
Det vil også være muligt at tilkøbe et udvalgt af nordiske snaps af bedste kvalitet.
Det er muligt at booke bord disse dage kl.12.00 til kl. 15.00.
Torsdag den 27. November 2025
Fredag den 28. November 2025
Lørdag den 29. November 2025
Torsdag den 4. December 2025
Fredag den 5. December 2025
Lørdag den 6. December 2025
Torsdag den 11. December 2025
Fredag den 12. December 2025
Lørdag den 13. December 2025
Torsdag den 18. December 2025
Fredag den 19. December 2025
Lørdag den 20. December 2025
Julemenu 2025 på Pio Vin & Bar
3 slags sild:
Christiansø - Ruths hjemmelavede sildefileter i krydderlage
Hjemmemarineret hvide sild med rødløg og saltede kapers
Hjemmelavet karrysild med æbler, urter og cornichoner
Frisk meuniere stegt rødspætte med hjemmerørt remoulade og citron
Røget Færøsk laks med citron-krydderurt-ricotta creme og brøndkarse
Hjemmelavet hønsesalat af fransk kylling. Pyntet med syltede shimeji svampe og tørsaltet bacon
Roastbeef af oksefilet, frisk peberrod, bløde løg, karse og hjemmerørt remoulade
Ribbensteg af økologis gris med hjemmelavet rødkål med appelsin og kanel
Alle retter serveres med Gilleleje Havn rugbrød, fransk smør og hjemmelavet fedt med æbler timian, løg og fedtegrever
Kontakt os for allegener.